top of page
sleepeezee-boxspring

BOXSPRINGS

Geen Sleepeezee matras is compleet zonder de juiste bodem. Gelukkig hebben we een ruime keuze aan boxsprings om aan uw wensen te voldoen. Gebouwd door de deskundige vakmensen in het VK, ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn verkrijgbaar in een reeks stofafwerkingen. Vorm en functie gaan hand in hand met veel opbergruimte die bij je ruimte past, afhankelijk van voor welke basis je gaat.

 

Ons assortiment omvat:

  • Standaard boxsprings zonder lades

  • Standaard boxsprings met twee lades

  • Standaard boxsprings met Continetal lades

  • Standaard boxsprings met vier lades

Keuze uit opbergruimte, hoogte en afwerkingen inclusief zwenkwielen, glijders of poten, kunt u de ideale boxspring vinden om uw Sleepeezee-bed compleet te maken.

Sleepeezee-boxspring-standaard
Sleepeezee-boxspring-twee-lades
Sleepeezee-boxspring-Continental
Sleepeezee-boxspring-4-lades

Het kiezen van de juiste boxspring is zo belangrijk om ervoor te zorgen dat uw matras een geschikte bodem heeft. Alle matrassen hebben een sterke basis nodig om de matras zelf te ondersteunen en de matras te laten ademen. De boxspring moet de algehele ondersteuning van de matras verbeteren, evenals de koeling van de matras dankzij een verbeterde luchtstroom. De boxspring geeft uw matras ook een extra hoogte vanwege de hoogte, dus houd hier rekening mee bij het kiezen van de juiste boxspring voor uw slaapkamer.

 

Bij Sleepeezee omvat het assortiment boxsprings verschillende maten en stijlen, omdat we weten wat er nodig is om het perfecte Sleepeezee-bed te realiseren. Of je nu op zoek bent naar een tweepersoons boxspring, een lits-jumeaux boxspring, onze slaapoplossingen zijn de perfecte ondersteuning voor je Sleepeezee-matras. De boxsprings zijn perfect voor alle slapers, alle vormen en maten. We begrijpen ook hoeveel ruimte er nodig is voor een bed en daarom bieden we opbergoplossingen die bij uw levensstijl passen en uw slaapkamer overzichtelijk houden. Dit omvat de standaard lade-divans, wat betekent dat u eenvoudig toegang hebt tot de opbergruimte onder het bed zelf.

 

Gemakkelijk toegankelijk, goed ontworpen en de ondersteuning die uw matras nodig heeft, bekijk onze Sleepeezee-boxspring collectie en vind uw droom boxspring.

bottom of page