Maatregelen m.b.t. Corona virus

Het Corona virus is niet langer te negeren en maakt ons zeer kwetsbaar, jong en oud. Een impact op onze samenleving en het bedrijfsleven!
Wij houden onze winkel volgens  aangepaste  openingstijden gewoon geopend.


Maar veiligheid en gezondheid voor ons allen heeft onze hoogste prioriteit. Wij stellen álles in het werk om de maatregelen gesteld door het RIVM na te leven.

Ben je verkouden, grieperig en niet fit, kom dan niet! Ziek thuis uit en nadien van harte welkom.

Komt u van ver, maak dan een afspraak zodat wij voldoende tijd kunnen reserveren voor u, desnoods na sluitingstijd.


Gezondheid en hygiëne staan nu voorop, zorg goed voor jezelf en je medemens! Dat is voor ons altijd al prioriteit geweest en een reden dat wij NIET aan proefslapen deden en doen. Kom binnen bij ons, overtuig uzelf van onze kwaliteitsmatrassen en boxsprings.

Met elkaar en voor elkaar door deze tijd, koop zolang het kan daarom in echte winkels. Zij vormen de ruggengraat van onze economie en duizenden mensen zijn direct en indirect hiervan afhankelijk!

Wij zijn te bereiken via social media, telefonisch 0546-813672 of mail

info@j-lammerts.nlinfo@sleepeezee.nl

Buiten sluitingstijden geopend uitsluitend op afspraak. Van 19.00 uur tot 21.30 uur. Geldt voor maandag tot zaterdag. Zondags altijd gesloten.

Let op:  maximaal 4 personen worden gelijktijdig toegestaan in de winkel. Klanten met afspraak hebben altijd voorrang.

 

Na bezoek van elke klant worden deurgrepen, pinautomaat, toonbank, tafels, stoelen en andere goederen met noodzakelijke middelen schoon gemaakt.

Aangepaste openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag  :       12.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdag                 :       12.00 uur tot 16.45 uur

Zondag en maandag :       gesloten.

Klanten met afspraak hebben altijd voorrang !

Als extra dienst kunt u tijdelijk buiten openingstijden komen. Echter, klanten die alleen komen om te “kijken”, hiervoor geldt dit niet.

Wij moeten wel extra de winkel verwarmen en verlichting volop laten branden. Ook leveren wij een deel van ons sociaal leven in.