top of page
sleepeezee boxspring matras

HOOFDBORDEN

Hoofdborden zijn er in veel verschillende soorten en maten en zijn vaak het perfecte statement-stuk voor je slaapkamer. Maar hoewel ze kunnen worden gezien als een meer decoratief stuk, heeft het hoofdeinde zelf vaak een meer praktisch nut. Of je nu op zoek bent naar een tweepersoonsbed of een eenpersoonsbed, ze kunnen allemaal voorkomen dat je kussens langs de rand van het bed vallen, ze ondersteunen je rug als je rechtop zit en leest, en ze kunnen ook de muur achter het bed beschermen. Het kiezen van het juiste hoofdbord is daarom een ​​ontwerp- en functiegerichte taak, aangezien dit uiteindelijk van invloed kan zijn op uw slaap. Een hoofdbord dat bij het interieur van uw kamer past, kan ook de gezelligheid benadrukken die u associeert met uw slaapruimte, waardoor het gemakkelijker wordt om comfortabel te worden en in slaap te vallen.

 

Wanneer u beslist welk hoofdeinde het beste bij uw slaapkamer past, kan het helpen om naar verschillende materialen en texturen te kijken die bij uw bed en lakens passen. Het is ook belangrijk om de meer pluche stijlen te overwegen voor iets stevigers, afhankelijk van je voorkeur. Ons assortiment Sleepeezee-hoofdborden omvat zowel traditionele als eigentijdse ontwerpen, met een variatie aan materialen, maten en kleuren. Ze zijn eenvoudig te installeren en zo ontworpen dat ze gemakkelijk achter je bed passen. Elk van de Sleepeezee-hoofdeinden zijn zorgvuldig vervaardigd in het VK en heeft een garantie van één jaar.

De hoogwaardige hoofdeinden zijn ontworpen om de perfecte finishing touch te zijn voor uw Sleepeezee-bed.

 

Maar niets vervelender als het hoofdeinde niet door het trapgat past.  Naast onze Full Head borden kunt u ook kiezen voor hoofdborden op stokken. Deze passen door elk trapgat.

 

Al onze hoofdeinden zijn:

  • Gemaakt in het VK Heb een gemakkelijke installatie

  • Kom met een jaar garantie

  • U kunt nu de finishing touch creëren op al onze matras- en basiscombinaties.

Niet alle getoonde modellen worden in Nederland geleverd. Vraag bij ons naar de beschikbaarheid.

Model en maatwijzigingen voorbehouden.

bottom of page