logo sleepeezee.jpg

makers van de perfecte nachtrust 

Als een van de meest gewaardeerde beddenmerken in het Verenigd Koninkrijk, kunt u erop vertrouwen dat een Sleepeezee bed meer is dan alleen een bed. Het is een serene nachtrust gemaakt met de beste materialen en vakmanschap. Wakker worden, opgefrist en klaar voor de dag. En als je weer gaat slapen, slaapt je op een erfenis van meer dan 90 jaar ervaring.

qest1.jpg

We zijn er trots op om onze inspanningen te bundelen met The Queen Elizabeth Scholarship Trust (QEST), die het Britse ambachtelijk vakmanschap steunt. Onze vakmensen leiden jonge mensen op zodat het ambachtelijk handwerk en de kennis hiervan blijft bestaan. Ons QEST-assortiment is gemaakt met de meest luxueuze materialen die mogelijk zijn.

Voor elk verkocht bed doneren we een bedrag aan QEST.

Tools-close-up-1000.jpg

Carbon Neutral

We zijn vastbesloten om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en om milieuvriendelijke materialen van hoge kwaliteit te gebruiken en hebben een Carbon Neutral-status verkregen. We zijn ook lid van het Furniture Industry Sustainability Programme, dat duurzame uitmuntendheid in milieu- en maatschappelijk verantwoord ondernemen laat zien.

model.jpg

Niet alleen steunen wij de QEST organisatie, maar tevens ook andere goede doelen. Zo steunen wij ook

 

  • MacMillan een organisatie die mensen ondersteund die gediagnoseerd zijn met kanker

  • De Britse Hart Stichting

  • Ellenor: een hospice die mensen in hun laatste levensfase begeleidt.

Van elke verkochte matras gaat een deel van de opbrengst naar de boven genoemde organisaties. Zo steunen wij elkaar met elkaar.