top of page

Onze Collectie

Jouw bed, jouw slaap en herstelmoment. Met Platinum Wol, mohair, zijde, katoen, cashmier en Talalay latex ervaar je het echte natuurlijke slapen.  Matrassen die met liefde voor het vak met de hand gemaakt zijn.

Koninklijk onderscheiden, garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ontdek zelf de nieuwe collectie en laat je verrassen door het ligcomfort.

Bij Sleepeezee ontwerpen ze al bijna tien jaar de perfecte slaap. Hun brede assortiment producten wordt gemaakt en geproduceerd in Groot-Brittannië volgens de premiumnormen om alles te bieden wat u nodig heeft om van een heerlijke nachtrust te genieten.

 

Bij Sleepeezee bieden ze een breed scala aan hoogwaardige matrassen en boxsprings waarvan ze denken dat ze u de keuze zullen bieden om uw ideale slaapomgeving te scheppen. Van matrassen tot boxsprings, het is hun missie om u de meest dromerige nachtrust te bieden. Ze bieden vakkundig vervaardigde matrassen die beschikbaar zijn in eenpersoons-, tweepersoons en lits-jumeaux in al onze matrasreeksen.

 

Om uw Sleepeezee-matras te ondersteunen, bieden ze ook een verscheidenheid aan prachtig vervaardigde hoofdeinden en boxsprings die zijn gemaakt om lang mee te gaan. Hun boxsprings zijn standaard, met 2 of 4 laden voorzien en zijn verkrijgbaar in een reeks stoffen die bij uw ruimte passen. 

bottom of page