top of page

Palatial PURE
het beste van het beste

  • natuurlijke afdeklagen

  • handmatig gestikt, niet verlijmd

  • soepel   ligcomfort

  • tweezijdig beslaapbaar

  • vanaf € 5090.=

De Palatial heeft 7000 individuele SoftTouch ™ pocketveren, verdeeld over 4 lagen met een 100% natuurlijke vulling waaronder Talalay latex, paardenhaar en dubbele laag British wol gemengd met mohair, samen met luxueus kasjmier en zijde.

 

Deze materialen samen hebben een natuurlijke, ademende en vochtregulerende eigenschap en helpen om de lichaamstemperatuur te reguleren en zorgen voor  de perfecte ondersteuning en ultiem slaapcomfort.

De matras is hand gemaakt voorzien van niet één, maar twee genopte Euro-toppers welke zijn voorzien van mini SoftTouch ™ pockets en natuurlijke materialen. De zijkanten van de matras zijn gemaakt van een fijne damast voorzien van handvatten en ventilatieroosters om te zorgen voor een snelle afvoer van vocht en luchtcirculatie.

 

Alle 4 zijden zijn voorzien van randversteviging en is verkrijgbaar in medium of stevig

Hoogte: 37 cm.

QEST

Opbouw:

Sleepeezee-Palatial
Qest Pure

QEST PURE COLLECTIE

Een teken van traditioneel vakmanschap door koninklijke benoeming aan Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Wales. We zijn er trots op de Platinum Wool label-accreditatie te hebben voor een aantal van onze bedden. Dit symbool geeft aan dat onze producten zijn gemaakt van 100% Britse wol.

Sleepeezee-garantie

10 JAAR GARANTIE

Hier bij Sleepeezee zijn we ervan overtuigd dat al onze bedden zijn gemaakt volgens de hoogste normen. Daarom bieden wij tien jaar garantie op onze matrassen.

Planet-Mark
carbon_neutral
bottom of page